Glava kornjača: koristi, nuspojave, interakcije i upozorenja

Balmony, gorka biljka, Cabeza de Tortuga, Chelone, Chelone glabra, Galane, Galane CC ‰ pi, Galane Glabre, Hummingbird Tree, Salt-sluz Weed, Shellflower, Snakehead, TĆŖte de Tortue, Turtlebloom.

Kornjača glava je biljka. Dijelovi biljke koje rastu iznad zemlje koriste kako bi lijek. Budite oprezni da ne brkati kornjača glavu (Chelone glabra) s crvenim kornjača glave (Chelone obliqua); Ljudi se kornjača glavu za liječenje zatvor i isprazniti crijeva.

Nije poznato kako je kornjača glava može raditi.

Dovoljno dokaza fo; Zatvor; Pražnjenje crijeva; Ostali uvjeti. Više dokaza je potrebno da biste ocijenili učinkovitost kornjača glavu za ove namjene.

Kornjača glava može biti siguran kada se uzimaju na usta, ali moguće nuspojave nisu poznati; Posebne mjere opreza i upozorenja: Trudnoća i dojenje -feeding: Nije dovoljno poznato o korištenju kornjača glavu za vrijeme trudnoće i grudi -feeding. Ostanite na sigurnoj strani i izbjeći korištenje.

Trenutno nemamo informacije za kornjače HEAD interakcije

Prikladna doza kornjača glave ovisi o više čimbenika kao što su korisnikova dob, zdravlje, i nekoliko drugih uvjeta. U ovom trenutku ne postoji dovoljno znanstvenih informacija kako bi se utvrdilo odgovarajući raspon doza za kornjača glavu. Imajte na umu da prirodni proizvodi nisu uvijek nužno siguran i doze može biti važno. Budite sigurni da slijedite odgovarajuće upute na etiketama proizvoda i obratite se ljekarniku ili liječniku ili druge liječnikom prije korištenja.

Reference

Hocking GM. Rječnik prirodnim proizvodima. 2. izd. Medford, OR: pleksus Publishing, 1997.

Prirodni Lijekovi Sveobuhvatna baza potrošača verziji. vidi Prirodni Lijekovi sveobuhvatne baze podataka Professional verzija. ĀTherapeutic Istraživanje fakultet 2009.

Ex. Ginseng, vitamin C, Depresija