koristeći bug sprej

alergije trendovi

Korištenje bug sprej može vas sigurno od vas štiti od ugriza kukaca. No, većina bug sprejevi ne može učiniti mnogo kako bi vas zaštititi od žeže insekata kao što su pčele, ose, i Hornets. Kukci repelenti koriste različite sastojke da bi vam praktički nevidljiva insekata u potrazi za nekoga da zagrize.

Važno je da slijedite oznake smjerova pažljivo. Osim toga, pokušajte ove savjete

To je dovoljno teško nositi s alergijama na vikend, ali se bavi alergijama na poslu je još veći izazov; Pitaj bilo koga tko je ikada zadrijemao u sredini važan sastanak zbog simptoma alergije ili lijekova; Alergije simptomi br.2 razlog odrasli propustiti rad “, kaže James Sublett, MD, pansion-certificirani astme i alergija stručnjak u Louisville, Ky; Prosječna radnik s alergijama nedostaje oko jedan sat tjedno tijekom godine dana. ali to bolesno vrijeme je često …

Za djecu

U rijetkim slučajevima, bug sprej može izazvati iritaciju ili alergijske reakcije, previše. Ako mislite da imate reakciju, prestanite s uporabom spreja. Operite kožu sapunom i vodom, i pozvati Centar za trovanja.

Ako ste dobili bug sprej u oči, isperite ih vodom i obratite se liječniku ili centru za kontrolu otrova. Ako idete do liječnika, uzeti bug sprej sa sobom.

IZVORI

CDC: “Kukac odbijajući Korištenje i sigurnost.”

Zdrava Child Care Iowa: “Kukac odbijajući Fact Sheet”.

Odaberite bug sprej s nižom koncentracijom DEET. Raspršivač sa 30% DEET je kao učinkovit kao jači proizvodima; Potražite grafike stvorene od strane Agencije za zaštitu okoliša koja označava koliko je proizvod će vas zaštititi od krpelja i ujeda komaraca; Nanesite dovoljno da pokrije golu kožu i odjeću. Nemojte ga koristiti ispod odjeće; Ne prskati izravno na vaše lice. Poprskajte ga na ruke i mazite svoje lice; Ne primjenjivati ​​bug sprej blizu očiju ili usta. Koristite samo malo oko vaše uši; Ne koristiti na koži s posjekotina, rana, ili iritacije; Koristite bug sprej samo u dobro prozračenim prostorima. Ne prskati u blizini hrane; Nakon povratka kući, operite tretirati kožu sa sapunom i vodom; Izbjegavajte proizvode koji kombiniraju DEET i krema za sunčanje, jer su upute za korištenje dva proizvoda su različiti.

Nemojte koristiti proizvode s limunom eukaliptus ulje na djecu mlađu od 3; Ne dopustite da malo dijete staviti na bug sprej na svoje vlastite. Stavi neki na rukama, a zatim koristiti svoje ruke da ga stavi na dijete; Ne primjenjivati ​​bug sprej za malo dijete ruku, jer oni mogu staviti ruke u usta.

Sveučilište New Hampshire zadruga Extension: “insekt repelenata.”

US Environmental Protection Agency “. Koristeći insekata repelenata sigurno”

Dječjoj bolnici u Philadelphiji: “insekt repelenata.”

Agencija za zaštitu okoliša: “EPA uvodi novi grafički pomoći potrošačima da donesu informiranu odluku o kukaca repelenata.”