Liječenje raka rodnice (pdqто): Obrada [] -stage IVb rak rodnice

Trenutna terapija je nejasna korist za pacijente s Stage IVB bolesti. Bez utvrđenih antitumorski lijekovi mogu smatrati dokazanom kliničke koristi, ali pacijenti često tretiraju s režimima koji se koriste za liječenje raka vrata maternice. (Pogledajte PDQ sažetak na rak vrata maternice liječenje za više informacija.)

Prevencija raka je radnja smanjiti šanse za dobivanje raka. Od karcinoma, broj novih slučajeva raka u skupini ili populacije je smanjena. Na sreću, to će smanjiti broj smrtnih slučajeva uzrokovanih rakom; Kako bi spriječili nove raka od starta, znanstvenici na faktore rizika i zaštitnih čimbenika. Sve što povećava izglede za razvoj raka se naziva faktor rizika raka, bilo što smanjuje šanse za razvoj raka se naziva rak zaštitni …

Rak pločastih stanica

Standardni tretman opcije

adenokarcinom

Standardni tretman opcije

Trenutni Clinical Trials

Provjerite za američke kliničkim ispitivanjima s popisa za raka klinička ispitivanja koja su sada prihvaćaju bolesnika s pozornice IVB vaginalnog raka. Popis kliničkih ispitivanja može se dodatno suziti prema lokaciji, droga, intervencije i drugim kriterijima.

Opće informacije o kliničkim ispitivanjima je dostupna i na web-mjestu.

Reference

Ova informacija se proizvodi i osigurava Nationa; aj; Institut (). Informacije u ovoj temi mogu se promijenila otkad je napisano. Za najnovije informacije, obratite se Nationa; aj; Zavod putem web stranica Internet na http: /; cancer.gov ili nazovite 1-800-4 raka.

 Javni Podaci iz Nacionalnog instituta za rak