što je uzrok moje svrbi ruke i noge?

Kada se vaše ruke i noge šuga, pravo liječenje može vam donijeti neko olakšanje. Kako se liječiti svrbež, ipak, ovisi puno o uzroku problema.

To samo može biti suha koža, koja se može doveo na zimsko vrijeme ili previše ribanje. Ali ponekad, svrbež ruke i stopala signaliziraju neku drugu zdravstveno stanje.

Može li to biti psorijaza?

Psorijaza se događa kada stanice kože rastu prebrzo i onda nagomilati na površini kože. To je dugotrajan stanje koje se obično radi u obitelji. Postoji nekoliko različitih vrsta, i svrbež na dlanovima i tabanima je čest simptom.

Ako imate psorijazu, možete imati i

Može li to biti ekcem?

Ekcem je naziv za skupinu uvjeta koji rasplamsati kože. Postoji nekoliko različitih vrsta koje se mogu pojaviti bilo gdje na tijelu. No, jedan tip, zove dishidrotičku dermatitis, utječe samo na ruke i noge.

Osim nagona nule, simptomi dishidrotičku dermatitis uključuju

Može li to biti šuga?

Osam nogu bug, zove ljudski šugarac, je izvor ovog zajedničkog stanja kože. Maleni štetnik kopa u gornjem sloju kože i polaže jaja tamo, što uzrokuje svrab.

Uvjet ima tendenciju širenja u vrlo gužve, gdje ljudi imaju puno koža na kožu kontakt koji se događa tijekom dugog vremena. Obično ne mogu dobiti šuga od brzog dodira, kao što su stisak ruke ili zagrljaj.

Svrbi ruke i noge su česte u djece i mladih djecu s svrab, ali ne i za odrasle. To također uzrokuje

Je li moguće dijabetes?

Problem koža je ponekad prvi znak da imate dijabetes. Jedan od tih stanja kože je izbačen xanthomatosis, što može učiniti ruke i noge šuga.

Povećali svoj njegu kože rutinu izgledati mlađe sada.

Mrlje crvene kože, trešnje napunjeni gnoj ili srebra razmjerima; Bolan, natečene ili ukočeni zglob; Bol u pogođene; Svrbež u drugim mjestima, na laktove, koljena, donji dio leđa, a lice

Vedro blister; Crvena, puknut ski; ljuskave kože

Svrbež, pogotovo noću, cijelog tijela ili određenim područjima, kao što su ručni zglob, lakat, pazuha i pojasa između prsta; Bubuljičast ras; Sitni mjehurići i razmjera; Infekcije; Sivo-bijele ili boje kože-“Burrows” koje izgledaju kao linija

Izgleda dobro u svakom Phot; Kako Briga za suhu, Red Ski; Iznenađujući načini za smanjenje bora; Protjerati Vrećice ispod očiju