Teme u komplementarne i alternativne terapije (pdqто): alternativne i komplementarne medicine [] -changes u ovom sažetku (06/13 / 2014. godine)

U PDQ informacije raka sažeci se redovito pregledavaju i ažuriraju kako postanu dostupne nove informacije. Ovaj odjeljak opisuje najnovije promjene koje su napravljene na ovom sažetku danom gore.

Ovaj komplementarne i alternativne medicine (CAM) sažetak informacije daje pregled Gonzalez režim kao tretman za osobe s rakom. Sažetak uključuje kratku povijest znanosti i filozofija skrbi koja su pod utjecajem razvoja režima, rezultati istraživanja i kliničkih studija, te nuspojave koje su povezane s ovom pristup liječenju; Ovaj sažetak sadrži sljedeće ključne INFORMACIJE; Gonzalez režim je složen liječenje raka …

Ova informacija se proizvodi i osigurava Nationa; aj; Institut (). Informacije u ovoj temi mogu se promijenila otkad je napisano. Za najnovije informacije, obratite se Nationa; aj; Zavod putem web stranica Internet na http: /; cancer.gov ili nazovite 1-800-4 raka.

 Javni Podaci iz Nacionalnog instituta za rak