tonirana ruke za žene iznad 40 godina: realnim očekivanjima i uvježbavanje savjeta

 Sadržaj arhivi nakon 2 godine kako bi se osiguralo naše čitatelje mogu lako pronaći najviše pravovremene sadržaj; Da biste pronašli najnovije informacije, unesite svoju temu od interesa u našu tražilicu.

Madonna i Michelle Obama izgleda da imaju malo toga zajedničkog. Ali zajedno, oni su probudi žene određene dobi do vabiti uske, tonirana rukama. Oni su poslali poruku da je to oružje i zategnuta, čvrsta tijela mogu biti unutar dosega za ostale 40-somethings i stariji.

To je poruka Pomogli legije drugih poznatih osoba koje su položili svoj 40. rođendan, a ipak ostaju praktički flab-free. Na popisu se nalaze Sarah Jessica Parker, Ellen Barkin, a Mary Tyler Moore.

Nikad prije toliko dobrih prehrambenih savjeta su dostupni iz mnogih izvora – od nutritivne tablice ploče na hranu naljepnice za knjige po uglednih stručnjaka; Ali ima dosta dezinformacija vani, previše. Za starije osobe u potrazi za pouzdanim informacijama o zdravom starenju i prehrane, koji odvajaju činjenice od fikcije može biti lukav. Većina standardni savjet o ishrani je usmjerena na sredovječnih mnogih ljudi u svijetu, a ne starije osobe. Tek nedavno su znanstvenici usko gledao na posebne prehrambene potrebe …

No, vodeći trend, očito, su prva dama, a materijal djevojka. Gospođa Obama je, naravno, pozirala u korice rukava za službenog Bijele kuće fotografiji. Nedavne fotografije Madonninih jako tonirana nadlaktice – s tako malo masnoća joj vene su ispupčen – pokreću raspravu o tome koliko je previše.

Trend dobiti ili ostane super-fit i super-ton nakon 40 je dvosjekli mač, kažu zdravstveni stručnjaci. Na plus strani, potiče žene da se vježba ključan za održanje cjelokupno zdravlje i gustoće kostiju, a da ne spominjem tonirana nadlaktice. No, sve je ruke i tijela Madonna i Obama stvarno realan za mnoge koji rade starijih žena koje ne zapošljavaju trenera i koji imaju teško vrijeme cijeđenje u čak kratkog treninga? pitao stručnjake vagati u.

Madonna na stranu, može li određena 51-godišnji pumpa došla do 30-year-old rukama? Vjerojatno ne, kaže Noel Bairey Merz, MD, medicinski direktor Ženskog Heart Center u Cedars-Sinai Medical Center u Los Angelesu.

I to je vjerojatno istina, čak i ako oni provode jednako vrijeme u vježbi, kaže ona. Starosna tijelo može biti tonirana gore, sigurno, ali starenje mišićavo tijelo će izgledati drugačije nego mlađe mišićavo tijelo, kaže ona.

To je djelomično zbog toga s godinama, koža i vezivno tkivo početi gubiti elastičnost, kaže Bairey Merz. “Imate više progib.”

Ako težina podizanje dovoljno, ili druge vrste treninga snage, možete proizvesti zbijeno, čvrsto mišića, kaže ona. “Ako pumpa mišića, to je jače”, kaže ona. No, tu je vjerojatno da će biti više flab ispod 50-godišnjeg bicepsu nego 30-godišnjeg jedan