triamcinolon (nazalno) pravilno korištenje

Doziranje

propustili dozu

Koristite ovaj lijek samo kao režiji liječnika. Nemojte koristiti više od toga i ne češće nego vaš liječnik naredio upotrebu. To bi moglo povećati šanse za nuspojave.

Ovaj lijek dolazi s uputi o lijeku. Pročitajte i slijedite ove upute pažljivo. Pitajte svog liječnika ako imate bilo kakvih pitanja.

Ovaj lijek se koristi samo u nos. Nemojte se ovaj lijek u oči ili usta. Ako to ne doći na ta područja, isperite odmah sa vodom i nazovite svog liječnika odmah.

Nemojte koristiti ovaj lijek za bilo koju drugu nos problema bez provjere sa svojim liječnikom.

Za korištenje sprej

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

skladištenje

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Ako propustite dozu ovog lijeka, uzmite je što je prije moguće. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored. Ne dvostruko dozu.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Pitajte svog liječnikom kako bi trebali raspolagati bilo kojeg lijeka ne koristite.