ultravate x krema

Liječenje upala i svrbež uzrokovan određenim uvjetima kože. Također se može koristiti i za druge uvjetima koje će odrediti liječnik.

Ultravate X krema je kit koji sadrži tematska kortikosteroid i neki ovlaživač. Kortikosteroid smanjuje upalu kože (crvenilo, oteklina, svrbež i iritaciju). Ovlaživač vlaži i omekšava kožu.

Obratite se svom liječniku ili liječnika odmah, ako bilo koji od navedenog odnosi na vas.

Neki medicinski uvjeti svibanj interakciju s Ultravate X krema. Obavijestite svog liječnika ili ljekarnika ako imate bilo kakve medicinske uvjete, pogotovo ako bilo što od navedenog odnosi na vas

Neki lijekovi mogu stupiti u interakciju s Ultravate X krema. Međutim, nema specifičnih interakcija s Ultravate X kreme poznati su u ovom trenutku.

Pitajte svog liječnika ako Ultravate X krema može komunicirati s drugim lijekovima koje uzimaju. Provjerite sa svojim liječnikom prije nego što počnete, zaustaviti ili promijeniti dozu bilo kojeg lijeka.

Koristite Ultravate X kremu prema uputama liječnika. Provjerite naljepnicu na lijek za točno upute doziranja.

Pitajte svog liječnika bilo kakva pitanja vam svibanj imati o tome kako koristiti Ultravate X vrhnje.

Svi lijekovi mogu uzrokovati nuspojave, ali mnogi ljudi nemaju, ili manje, nuspojave. Provjerite sa svojim liječnikom ako bilo koji od ovih najčešćih nuspojava oduprijeti ili postati dosadan

Suhoća; svrbež; blaga, privremeni gori, iritacija, crvenilo, ili žeže.

Teške alergijske reakcije (osip, urtikarija, svrbež, otežano disanje, stezanje u prsima, oticanje usta, lica, usana ili jezika); akne nalik osip; gori, pucanje, iritacija, ili ljuštenja ne postoji prije nego što je počeo koristiti Ultravate X vrhnje; prekomjerni rast dlaka; upaljene folikula dlaka; upala oko usta; slabost mišića; Simptomi visok šećer u krvi (npr ispiranje, zbunjenost, pospanost, povećana žeđ, učestalo mokrenje); stanjivanje, omekšavanje, ili promjena boje kože; neobično dobitak težine, osobito u lice.

Ovo nije potpun popis svih nuspojava koje se mogu pojaviti. Ako imate pitanja o nuspojavama, obratite se svom liječniku. Nazovite svog liječnika za liječnički savjet o nuspojavama. Za prijavu nuspojave na nadležnom tijelu, pročitajte vodič za izvještavanje problema s FDA.

Kontakt 1-800-222-1222 (American Association of Poison upravljačkih centara), vaš lokalni centar za trovanja ili hitnu pomoć odmah. Simptomi mogu uključivati ​​povećanu žeđ ili mokrenje; slabost mišića; neobično dobitak težine, osobito u lice.

Čuvati Ultravate X krema na sobnoj temperaturi, između 59 i 86 stupnjeva F (15 i 30 stupnjeva C). Čuvati dalje od topline, vlage i svjetlosti. Ne zamrzavati. Ne skladištiti u kupaonici. Imajte Ultravate X krema izvan dohvata djece i daleko od kućnih ljubimaca.

Ove informacije se ne smiju koristiti za odlučiti hoće li ili ne da se Ultravate X krema ili bilo koji drugi lijek. Samo vaš liječnik ima znanje i obuku odlučiti koji lijekovi su prava stvar za vas. Ovaj podatak ne podržava nijedan lijek kao siguran, učinkovit, ili odobren za liječenje bilo kojeg pacijenta ili zdravstveno stanje. Ovo je samo kratki sažetak općih informacija o Ultravate X krema. To ne uključuje sve informacije o mogućnostima primjene, upute, upozorenja, mjere opreza, interakcije, nuspojave ili rizika koji se mogu primjenjivati ​​na Ultravate X krema. Ova informacija nije specifičan medicinski savjet i ne zamjenjuje informacije koje ste primili od svog davatelja usluga zdravstvene zaštite. Morate razgovarati sa svojim liječnikom za potpune informacije o rizicima i prednostima korištenja Ultravate X vrhnje.