Umjesto da izgubite one posljednjih 5 funti

Gubitak tih posljednjih 5 funti može biti jako uzbudljiv. Jedete zdravu hranu i uzimajući puno vježbe, ali bez obzira na to što radite, ne može se činiti da se presele iglu na ljestvici. Trkači ga zovu “udaranje u zid”, a to se događa na dijeti, previše.

Kad hit “posljednjih 5 funti” zid, pa neke jednostavne promjene često može pomoći. razgovarao sa stručnjacima koji preporučene korake na vlast prošlosti platoa.

Prije nego što pročitate stručne savjete, zapitajte se: Je li moguće da je cilj masa ste s ciljem za prenizak? Da li stvarno trebate kako bi se borila tih posljednjih 5 funti, ili je vaše zdravlje, fitness, samopoštovanje, a kvaliteta života je već bolje?

Anne Fletcher, RD, autor gubitak težine Confidential, poziva na dijeti da ponovno razmotri važnost posljednjih 5 funti.

“Ako je to stvarno teško izgubiti tih 5 funti, je li vrijedno toga? I hoće li biti u stanju zadržati taj manju težinu?” pita Fletcher, koji je također napisao Thin for Life serije knjiga.

Ona kaže da se na krajnji cilj težine – što ona naziva “fantazije masa” – je precijenjena, jer to može biti vrlo teško i da se tamo, a za održavanje.

Ali, ako stvarno trebate dlijeto off tih posljednjih nekoliko funti, to može biti olakšanje da bi saznali da vaš mršavljenja problemi su prilično predvidljiva.

“Kao što je vaše tjelesne mase smanjuje se kroz mršavljenja, morate manje kalorija nego što ste učinili kad ste bili teži”, kaže Fletcher. Morate ugađanje svoj način ishrane i fitness planove kao svoje tijelo sastav promjena ili gubitak težine platoi su sigurni prekinuti svoj mršavljenja putovanje.

Uzmi korak unatrag i pokušati shvatiti zašto je vaš mršavljenja je zaustavljen. Većinu vremena, na dijeti jede više nego što misle ili zaglavi u trag radi istu rutinu vježbanja iznova i iznova. Uz nekoliko jednostavnih promjena možete izgubiti one last funti jednom i za sve.

Kako izgubiti 1 funta masti trebate rezati 3.500 kalorija jedući manje kalorija ili vršenje više ili bolje, kombinaciju oboje. Budite oprezni da ne rezati kalorije tako nisko vaše tijelo misli da je gladan i aktivira mršavljenja platoa za očuvanje tjelesne težine.

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …