užareni zimski treninzi

Da, vrijeme vani je užasan, ali u ovo doba godine je tako divan … zbog pokušaja veliki novi zimski trening.

S toliko vruće zimske aktivnosti vani, iz cijelog tijela treninga za cross-country skijanje na izazov i dan kada je sve bijelo na bijelo, zasigurno ćete pronaći nešto da se žalbe.

Za Chris Frado, da nešto nije u cross-country skijanje.

To je be-sve i kraj svega “, oduševljava Frado, predsjednik skijaško Areas Association.” Cross-country radi sve svoje glavne grupe mišića – ne ispušta ništa. To je najbolji aerobna aktivnost. To je opraštati na zglobove, to možete učiniti u bilo kojem tempom želite, možete to učiniti kao dijete, kao odrasla osoba, možete inkorporirati svoju djecu i svoje unuke!

Kao da to nije bilo dovoljno, 160-pound odrasle može snimiti više od 650 kalorija na sat skijanje cross-country.

Za još jednostavniji snježna dana treninga, pokušajte snijega shoeing. Uz jednostavan za korištenje opreme koji gaćice na više od svoje cipele i ništa više od osnovne vještine hodanje je potrebno, to je cipela u za najlakši za naučiti zimskog sporta. A taj isti 160-pound odrasle će gorjeti preko 950 kalorija ga hoofing za jedan sat.

Imate potrebu za brzinu? Spust skijanje može stati račun. “Volim obična uzbuđenje spušta niz planinu na gore od 40 km na sat”, partye entuzijast nizbrdo Tony Herrig, koji je rođen u podnožju Utaha Wasatch planinski lanac. Zatim tu je “izaći na svježi zrak i sunce, doživljava raskoš alpskih vidici i izazovan sebe kako bi naučili nove vještine.” Sve to dolazi s velikim opekline od 450 kalorija na sat.

Ako niste na taj način žele ići tako brzo, pokušajte klizanje na ledu. Možete kliziti kroz 534 kalorija u sat vremena (i to možete učiniti u zatvorenom klizalište kada vrijeme ne surađuju).

Ako ste golfer, nema potrebe da ga se odrekne za zimu. Kada se veza ide bijela, iskoristite neke od naranče golf loptice, preskočite kola, a vi ćete ljuljačka kroz više od 340 kalorija na sat. I ne zaboravite zlatni standard za priključak, pristupačne vježbe, bez obzira na vrijeme: hodanje. Tempom po 15-ak minuta milje, 160-pound osobi opeklina 384 kalorija više od sat vremena.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …