vemurafenib

Ova stranica sadrži kratke informacije o vemurafenib i zbirku linkova na dodatne informacije o korištenju ovog lijeka, rezultati istraživanja, te su u tijeku klinička ispitivanja.

Odobrenje FDA za Vemurafenib

Vemurafenib je odobren za liječenje

Vemurafenib također se proučava u liječenju drugih vrsta raka.

Definicija iz Drug Rječnik – Detaljna znanstvena definicija i druga imena za ovaj lijek.

Vemurafenib – lay jezik Sažetak važne informacije o ovom lijeku koji mogu uključivati ​​sljedeće

Lijekovi se često istražuju kako bi saznali ako oni mogu pomoći liječenje ili sprječavanje stanja razlikuju od onih, koji su odobreni za. Ovaj pacijent informacija list vrijedi samo za odobrene namjene lijeka. Međutim, mnogo informacija može odnositi i na neodobrene svrhe da se proučava.

Ciljano Rak Terapije – informacije o korištenju ovog lijeka za liječenje raka.

Kliničko ispitivanje Rezultati: Novi Terapije ponuditi vrijedne Opcije za bolesnike s melanomom – važne kliničke rezultate suđenje za ovaj lijek, osnovne informacije, te kako je postupak učinio.

Nove terapije Promjena Outlook za napredno melanoma – Informacije od oko ovog lijeka.

Nađi kliničkim ispitivanjima za Vemurafenib – Provjerite da pokusa iz popisa raka kliničkim ispitivanjima sada prihvaćanja pacijenata.

Važno: Informacije o lijekovima na ovoj stranici je značilo da se obrazovne. To nije zamjena za liječnički savjet. Podaci se ne mogu pokriti sve moguće svrhe, akcije, interakcije ili nuspojave ovog lijeka, ili mjere opreza koje treba poduzeti, dok ga koristite. Molimo pogledajte svoj zdravstvenog radnika za više informacija o specifičnoj zdravstvenom stanju i korištenju ovog lijeka.