vinorelbin (intravenski) opis i brand imena

Vinorclbin pripada općoj skupini lijekova poznatih kao antineoplastici. To se koristi za liječenje nekih vrsta raka pluća. Može se koristiti i za liječenje drugih vrsta raka, kao što je određeno od strane liječnika.

Vinorelbin ometa rast stanica raka, koje su na kraju uništena. Budući da je rast normalnih stanica također može utjecati vinorelbina, drugi efekti će se dogoditi. Neki od njih mogu biti ozbiljna i treba javiti svom liječniku. Ostali učinci, kao što su gubitak kose, ne može biti ozbiljan, ali može izazvati zabrinutost. Neki učinci se ne može dogoditi dok se ne mjeseci ili godina nakon što se koristi u medicini.

Prije nego što započnete liječenje vinorelbina, vi i vaš liječnik bi trebao govoriti o dobru ovaj lijek će raditi kao i rizicima korištenja.

Vinorclbin treba primijeniti samo ili pod neposrednim nadzorom liječnika.

Jednom je lijek odobren za stavljanje na tržište za određenu uporabu, iskustvo može pokazati da je i korisno za druge zdravstvene probleme. Iako se to uporaba nije uključen u označavanje proizvoda, vinorelbin koristi u nekih bolesnika sa slijedećim medicinskim stanjem

Riješenje

Ovaj proizvod je dostupan u sljedećim oblicima doza