Vrlo hladno vrijeme

Hladno vrijeme može utjecati na vaše zdravlje. Met Office nudi vremenske prognoze za emisije na radiju i TV-u, pa poslušajte u ovim biltenima redovito držati up-to-date s vremenskim uvjetima. Teškim vremenskim upozorenja su također izdana na web-Met Office, putem hrane Met Office Twitter, ili možete nazvati Vremenska stol na 0870 900 0100.

Slijedite ove savjete da bi vas, vašu obitelj i one oko vas toplo i dobro u ekstremno hladnim vremenskim

Više top savjeta za čuvanje toplo i dobro.

Javno zdravlje u Engleskoj hladno vrijeme plan ima savjeta o tome kako bi zaštitili svoje zdravlje tijekom hladnog vremena.

Zaštitite svoje zdravlje na hladnoći

Provjerite jeste li dobijete imate pravo da se, kao što je plaćanje Winter goriva i hladno vrijeme plaćanja.

Met Office ima savjete o uzimajući spremni za zimu i neke prijedloge za praktične stvari koje možete učiniti da se pripreme za zimsko vrijeme, uključujući i hladnoće, snijega i leda, jakim vjetrovima i poplave. Savjet također govori vam načine na koje možete uštedjeti novac.

Icy pločnici i ceste mogu biti vrlo skliske. Posebno budite oprezni ako idete van, i nositi čizme ili cipele s dobro prianjanje na nogama. Met Office savjetuje stavljanje pijesak ili mačka nosila na stazama i prilaze kako bi se umanjio rizik od klizanja. Ona dodaje trebali čekati do ceste su stisnuo ako putujete automobilom.

Imajte na umu da je crni led na pločnicima ili ulica ne može biti jasno vidljiva, a čvrsti snijeg može okrenuti leda i postaju skliske.

Provjerite na prijatelje, rodbinu i susjede koji mogu biti osjetljiviji na hladnom vremenu. Hladno vrijeme je posebno opasna za starije osobe ili osobe s teškim bolestima, tako da provjerite u na njih ako možete. Pročitajte o tome kako uočiti i liječiti hipotermije.

Osobe s srca ili dišnog (disanja), problemi mogu imati lošije simptoma tijekom hladnog čarolija, a za nekoliko dana (do četiri tjedna) nakon što su temperature se vraćaju u normalu.

Putujte pažljivo u ledenom vremenu

Možete naći više informacija i savjeta o očuvanje zdravlja u razdobljima hladnog vremena u Winter zdravlje.

15/10 /

15/10 /

Pogledajte u na ranjive susjeda i rođaka

Kako zadržati svoj dom i obitelj topla i zdrava tijekom zime s Držite toplim, držati i kampanju

To može biti hladno, ali zima ne mora biti unhealthiest doba godine za vas i vašu obitelj

Neki zdravstveni problemi su pokrenuti ili pogoršani hladnom vremenu. Saznajte kako se zaštititi ovu sezonu

Savjeti i savjete o tome kako da ostanu zdravi i dobro kroz hladnim, tamnim danima zime

Držite toplo, držati dobro

Pet načina da ostanu zdravi ove zime

10 zimske bolesti

Zima zdravlje