vrste poroda komplikacija

A trudnoće koji je otišao glatko i dalje mogu imati problema kada je vrijeme za isporuku bebu. Vaš liječnik i bolnica su spremni da ih obrađuju. Ovdje su neke od najčešćih problema

Prijevremeni porod i prijevremeni porođaj

Jedna od najvećih opasnosti beba suočava se rodio prerano, prije nego što se njegovo ili njezino tijelo je dovoljno zreo da preživi izvan maternice. Pluća, na primjer, ne može biti u mogućnosti disati zrak, ili bebe tijelo ne može stvoriti dovoljno topline da bi toplo.

Potpuno termina trudnoća traje oko 40 tjedana. Nakon što kontrakcije rada prije 37. tjedna trudnoće naziva se prijevremeni porod. Isto tako, beba rođena prije 37. tjedna se smatra nedonošče koji je na rizik od komplikacija zbog starenja, kao što su nezrele pluća, respiratorni distres, i probavnih problema.

Savjeti za Žgaravica građena prema tradicionalnom; Zdrava Diapering: Osnovni; Posjete stomatologu za trudnice

Dugotrajno rada (Neuspjeh u tijeku)

Mali postotak žena, uglavnom prvi put majke, može imati radnu snagu koja traje predugo, ponekad se naziva “neuspjeh za napredak.” I majka i beba su na rizik za nekoliko komplikacija, uključujući infekcije, ako je amnionska vreća je probijen za dugo vremena i rođenje ne slijedi.

Nenormalan Prezentacija

“Prezentacija” se odnosi na dio dijete koji će se pojaviti prvi od rodnica. U tjednima prije datuma dospijeća, fetus obično padne niže u maternici. U idealnom slučaju, za rad, beba je postavljen za glavu prema dolje, prema rodilje, sa svojim brada stavila na svoje grudi i stražnjem dijelu glave spremna za ulazak u zdjelicu. Na taj način, najmanji dio su bebina glava vodi put kroz vrat maternice i na porođajni kanal. To normalno prezentacija naziva tjeme (glava dolje) zatiljak prednji.

Budući da je glava je najveća i najmanje fleksibilni dio bebe, to je najbolje za glava voditi na putu u porođajni kanal. Na taj način, postoji mali rizik da bebina tijela mogu proći kroz porođajni kanal, ali glava će biti uhvaćen.

Neke bebe prisutni sa svojim stražnjica ili stopala istaknuo dolje prema rodnica. To se zove predstavljanje stražnjica. Stražnjim prezentacije često su vidjeli tijekom ultrazvučnog pregleda daleko prije isteka datuma, ali većina beba će se pretvoriti u normalan glave prema dolje prezentacije kao i oni doći bliže od datuma dospijeća.

Zdravi Recepti minus Heartbur; Zaštititi svoju obitelj od klice; Neugodno zbog inkontinencije?