yoga dobili bolje rezultate

Do Amber Greviskes

Joga ima brojne zdravstvene prednosti: To povećava fleksibilnost i snagu, dok poboljšanje ravnoteže. Pakao, to čak može pomoći u otklanjanju depresije. Prednosti joge su beskrajne, ali ako se ne izvodi vježbe pravilno, mogli biti u opasnosti od ozljeda. Također ste više vjerojatno da će dobiti frustriran sa svojim nemogućnosti kretanja na više naprednih položaja i poza.

Pa evo kako ostaviti svoje izgovora na vrata, a uzimajući dupe (i ostatak vašeg tijela) u savršenom joga obliku

Ali … ne razumijem upute. Najteže je student popravljajući njegov ili njezin oblik je dobivanje yoga spiku. Geste poput ‘ugurati tailbone dolje’ neće pomoći nekome tko je clueless o tome što to zapravo znači. “Pitajte svog učitelja da pokaže pokrete”, kaže Justine Thorner, yoga instruktor u New Yorku. “Ili, reci joj da ne razumiju znak i zamolite je da to objasniti na drugačiji način.” Također možete zamoliti da vam podesiti u ispravan položaj (uz pretpostavku da ste zadovoljni s tim, naravno).

Ali … na moj način radi. Jeste li kriv prolazio kroz prijedloga bez angažiranja prave mišiće? Vaše prečaci mogu raditi sada, ali da ne uzimajući punu korist od treninga. “Studenti misle da mogu uzeti kratki rez kako bi dobili na sljedeću sloja određene stav, ali u stvarnosti oni su sami ranjavanje, jer oni ne rade pravilnu tehniku”, Allison Anderson, yoga instruktor u Long Beach, CA, kaže. “Student treba shvatiti da joga nije samo o uzimajući u najteže predstavljati izgledati cool, to je oko drži određene poze pomoći kod čišćenja tijela.

Ali … moje poze povrijediti. Netočne yoga položaji su bolni za razlog, ali mnogi studenti pretpostaviti da promjene svoje pozama će boljeti više. Zapravo, istina je upravo suprotna. “Jedan od razloga zašto se položaji ili poze povrijediti student je zato što je student nije slaganje svoje zglobove ispravno”, kaže Anderson. “Popravljanje obrazac studenta može pomoći.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …